Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев днес.Шеф готвачът бе привлечен

...
Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев днес.Шеф готвачът бе привлечен
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев се изправя пред съда

Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев днес.

Шеф готвачът бе притеглен към наказателна отговорност за шофиране след приложимост на алкохол. Той бе задържан за 72 часа, откакто полицията го хвана да кара пил на Околовръстното шосе в София, буквално по джанти.

На обвинения бе постановена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв., а Софийската районна прокуратура стачкува избраната мярка.

След като бе пуснат под гаранция, Андре Токев се извини във Facebook профила си, като съобщи, че показва обществено позицията си за случая, защото го дължи на всички, които го поддържат и на всички тези, които имат вяра в идеите, които той следва.

„ Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето обратно. Извинявам се на своите близки за това, което им предизвиках и благодаря за тяхната голяма поддръжка. Извинявам се на хората, които не познавам персонално, само че имат вяра в мен. Всеки човек най-малко един път в живота си е бил подложен пред предизвикването да се срами от постъпките си. А ние, обществените персони, носим отговорност и в това какъв образец даваме. Причините за случилото са доста, само че това няма да промени събитията. Съзнавам, че не е задоволително единствено да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви давам обещание, че ще работя за възобновяване на доверието ви към мен. Случилото се е неприемливо и мога единствено да благодаря на Господ, че резервира живота ми и не навредих на други, с изключение на на себе си ”, акцентира Токев, представен от БГНЕС. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР